Kaunis maisema ja rauhallinen luonto

Luonnollinen paikka kokouksille ja virkistyspäiville

Järjestä tilaisuutesi Kosken kartanossa

Kosken kartanon rauhallinen ja kaunis luontoympäristö tarjoaa erinomaiset puitteet kokouksille. Kokouspäivän yhteyteen voit lisätä luontoaktiviteetteja, jotka edesauttavat keskittymiskyvyn ylläpitämistä ja antavat energiaa ja iloa päivään. Kokoustilat löytyvät tunnelmallisesta vastaremontoidusta kivinavetasta tai vaikkapa metsässä elävän tulen ääreltä. Päivän kruunaa lounas jonka rakennetaan kosken kartanon omien tuotteiden ympärille. 

KABINETTI

Kabinetti on viihtyisä ja yksityinen tila tärkeisiin kokouksiin. Kabinetti soveltuu pieniin kokokouksiin/juhliin, tilaan mahtuu 6-12 hengen kokous. Pöydät voidaan asetella tarkoitustanne vastaavalla tavalla luentomaisesti tai yksi iso pöytä.

Lisäpalveluina tarjoamme lounasta ja hedelmälautasia, ohjelmapaketit, saunailta.

}

4 Tuntia

Kahvit + kahvileipä

2 - 12 hlö

Valkokangas, projektori, taulu

25 € / hlö, min. 200€

PANORAAMASALI

Salin isoista panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema. Sali takaa monipuolinen tila 20-50 hengen kokouksiin ja juhliin. Pöydät voidaan asetella tarkoitustanne vastaavalla tavalla, tilassa löytyy myös sohvaryhmä.

Lisäpalveluina tarjoamme lounasta ja hedelmälautasia, ohjelmapaketit, saunailta.

}

8 Tuntia

Kahvit + kahvileipä

2 - 50 hlö

Valkokangas, projektori, taulu

30 € / hlö, min. 600€

Tiimipalaveri, virkistäytymispäivä tai muu irtiotto tutusta työympäristöstä onnistuu upeasti Kosken kartanon uniikissa maalaismiljöössä.

Luonnollinen paikka kokouksille ja virkistyspäiville

Henkilömäärä, valitut menut, tilaisuuden kesto sekä mahdolliset aktiviteetit vaikuttavat lopulliseen tarjoukseen. Ota siis yhteyttä, niin suunnitellaan teidän ryhmälle onnistunut kokouspäivä!

KOKOUS JA VIRKISTYSPAKETTI

Paketti sisältää kokoustila 7 tunniksi, aamiaisen kokouksen alussa sekä keittolounas. Opastettu iltapäiväohjelman vaihtoehdot (1,5-2h):

Laidunsafari tai Energia luonnosta kävely tai perinteinen tilakierros.

}

7 tuntia

Aamupala ja keittolounas

2 - 30 hlö

Opastettu ohjelma

Valkokangas, projektori, taulu

75€/hlö, min. 600€,

HYVINVOINTOPÄIVÄ

Onnistuneessa tyky-kokouksessa yhdistät kokouksen ja hyvinvoinnin. Kosken kartanossa nautit luonnon läheisyydestä kokouksen lomassa. 

Opastettu iltapäiväohjelman vaihtoehdot: Laidunsafari tai perinteinen tilakierros.

}

4,5 tuntia

Aamukahvit ja piknik

2 - 30 hlö

Opastettu iltapäiväohjelma

Valkokangas, projektori, taulu

55 € / hlö, min. 500€

NÄIN LÖYDÄT MEIDÄT

Kosken kartano sijaitsee Salon ja Raaseporin rajalla. Löydät meidät Koski as kylästä, 30 min ajomatka Salosta etelään.

Matkaa Kosken kartanoon on Helsingistä noin 1,5 tuntia ja Turusta tunti. 

Löydä meidät Google kartalla

OPASTUKSET & ELÄMYKSET

“Koskaan ei tiedä mitä eteen tulee, kunhan vain lähtee luontoretkelle.”

Luontoelämyksiä luonnon helmassa

Metsän äänet ja tuoksut laskevat stressiä ja vaiktuttavat hyvinvointiin

Jo 20 minuutin oleskelu metsässä laskee verenpainetta

RIISTAILTA

Tämän jännittävän illan ohjelma on aina arvoitus, koska luonto tarjoaa joka kerta ainutlaatuisen elämyksen. Riistaillassa tarkkaillaan monimuotoista luontoa ja metsän eläimiä.

}

3 Tuntia

v

FI / SVE / ENG

Ruokailemme nuotiolla

max 6 hlö

70 € / hlö

ENERGIA LUONNOSTA

Energiaa luonnosta kävelyllä pysähdytään luonnonkauniilla paikoilla pieniin harjoituksiin, joiden pääasiallinen tarkoitus on tekemisen sijaan oleminen – tässä hetkessä.

}

1,5-2 Tuntia

v

FI / SVE / ENG

Teehetki luonnossa

6-20 hlö

30 € / hlö

LAIDUNSAFARI

Tutustumme laitumen pienelistöön sekä isompiin asukkaisiin, eli lehmiin, lampaisiin seka aaseihin. Laitumella elää myös useita lintulajeja, jotka hyötyvät laiduntamisesta.

}

1-1,5 Tuntia

v

FI / SVE / ENG

Teehetki luonnossa

6-25 hlö

30 € / hlö

METSÄN MAKURETKI

Retkellä aistitaan loppukesän ja alkusyksyn metsän tuoksuja ja värejä upeassa monimuotoisessa metsäympäristössä. Tule mukaan maistamaan metsän marjoja, kasveja ja riistaa!

}

2-3 Tuntia

v

FI / SVE / ENG

Ruokailemme nuotiolla

max 12 hlö

55 € / hlö

PIKNIK LAITUMELLA

Koe, miten ihanaa on istua ruohikollaa eväitä nauttien ja seurata lehmien laiduntamista ympärilläsi! Teemme opastetun kävelykierroksen kauniiseen laidunmaisemaan.

}

1,5 - 2 Tuntia

v

FI / SVE / ENG

Kevyt piknik lounas

6-25 hlö

45 € / hlö

LÄHIRUAN MAKUMATKA

Oletko huomannut, miten erilaiselta ruoka maistuu ulkona luonnossa? Luonto ja ruoan tarina antavat makuelämykselle aivan uudenlaisen ulottuvuuden. Nautitaan 3 ruokalajin lounas luonnossa.

}

2-3 Tuntia

v

FI / SVE / ENG

3 ruokalajin lounas

min 10 henk

80 € / hlö

TILAKIERROS

Tiesitkö että Kosken kartanon tarina alkoi vuonna 1679, kun Kosken Rautaruukki perustettiin. Tule tutustumaan Kosken Kartanon historiaan, toimintaan ja ympäristöarvoihin.

}

1 Tuntia

v

FI / SVE / ENG

Mehua

10-40 hlö

15 € / hlö

LEHMÄTREFFIT

Tiedätkö, millaista elämää emolehmätilalla eletään – millainen on Herefordlehmän vuosi? Tule tutustumaan Kosken Kartanon eläimiin, toimintaan ja ympäristöarvoihin.

}

1 Tuntia

v

FI / SVE / ENG

Mehua

10-30 hlö

15 € / hlö

MAATILAN ARKI

Tule tutustumaan "maajussin" arkipäivään. meillä ei tarvitse seurata sivusta vaan pääset itse kokeilemaan, mitä maatilalla tehdään. Joka päivä on  erillainen ja jokaiselle löytyy tekemistä.

}

1,5-2 Tuntia

v

FI / SVE / ENG

Kahvitauko

6-15 hlö

40 € / hlö

Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä teille tarpeidenne mukainen kokonaisuus, onpa kyse yksittäisestä kokouksesta, juhlasta tai virkistysiltapäivästä! Tilaus@koskis.fi tai 050-3593830

PYYDÄ TARJOUSTA

*Täyttämällä tämän yhteydenottolomakkeen jaat henkilökohtaisia yhteystietojasi Kosken kartanon kanssa. Tietojasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Jos haluat tietosi poistettavan sähköpostijärjestelmästämme, ole hyvä ja ota yhteyttä tilaus(a)koskis.fi.

TUNTEMATON RUUKKI LÄHELLÄ LUONTOA

Kosken kartano tarjoaa sinulle laadukasta luomulihaa ja maaseutuelämyksiä. Uudenmaan ja Varsinais-Suomen rajalla Salossa sijaitseva Kosken kartano panostaa kaikessa toiminnassaan vastuullisuuden kehittämiseen. Kiskonjoen vihreässä laaksossa tehdään monipuolista työtä niin eläinten, maan, metsän kuin vesistöjenkin hyvinvoinnin puolesta. Valinnallasi on väliä.

Koskis Gård - Kosken kartano ©2019

TILAA UUTISKIRJEEMME

*Täyttämällä tämän yhteydenottolomakkeen jaat henkilö-kohtaisia yhteystietojasi Kosken kartanon kanssa. Tietojasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Jos haluat tietosi poistettavan sähköpostijärjestelmä-stämme, ole hyvä ja ota yhteyttä tilaus(a)koskis.fi.

YHTEYSTIEDOT

Email: koskis@koskis.fi

25560 KOSKI AS, SUOMI FINLAND

Helena von Limburg Stirum
Puh. +358 (0)50 3593 830
Email: helena@koskis.fi
Fredrik von Limburg Stirum
Puh. +358 (0)40 5401 506
Email: fredrik@koskis.fi