Koskenkartanon metsissä elää sekä valkohäntäpeuroja että hirviä. Peurajahti alkaa syyskuussa ja jatkuu tammikuun loppuun. Hirvijahti alkaa myös syyskuussa ja jatkuu joulukuun loppuun. Kosken Kartanon metsästysmailla ammutaan vuosittain 10-20 hirveä ja 50-60 valkohäntäpeuraa. Ota yhteyttä ajoissa, niin ehdit varata herkullisen toimituksen.

Myydään peuran- sekä hirvenlihaa joko kokonaisina ruhoina tai lihat pakattuna ja paloitettuna “lihalaatikkona”. Heikin Liha Helsingissä hoitaa riistanlihan paloittelu ja pakkaa lihat vakuumiin noin kilon pusseihin. Yhdestä peurasta tai hirvestä saadaan 2 sisäfilettä, 2 ulkofilettä, 2 entrecotea, 2 paahtopaistia, 2 sisäpaistia, 2 ulkopaistia, 2 kulmapaistia sekä jauhelihaa.

Myydään lihaa suoraan kuluttajille, kaupoille ja ravintoloille. Voit joko valita peuranvasa, puolikas aikuinen peura tai koko peura. Peuran ruho painaa 30-50 kg ja vasan ruho 16-30kg. Ruhopainosta noin puolet on lihaa. Hirven lihaa myydään samalla perjatteella joko puolikas tai kokonainen hirvenvasa tai aikuinen hirvi. Aikuinen hirvi painaa 130-200kg ja vasa painaa 60-130kg.

Riistatuotteita on saatavilla parhaiten metsästyskaudella syksyisin. Riistatuotteiden saatavuus riippuu kauden saalismääristä, otetaan vastaan riistanliha varauksia alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeessa löytyy hinta tiedot.