VALINNALLASI ON VÄLIÄ

Sinä teet tietoisesti tai tiedostamattasi arvovalintoja joka kerta ostaessasi ruokaa. Elintarviketuotanto on vastuullisuuskysymyksien ytimessä – siihen kytkeytyy aina vahvasti niin ihmisten, eläinten kuin ympäristönkin hyvinvointi. Sinulla on valta vaikuttaa jokapäiväisillä valinnoillasi.

Sillä, miten paljon ja millaista lihaa syöt on iso merkitys sekä omasi, lähiympäristösi että jopa koko planeetan hyvinvoinnin kannalta. Kannattaa valita lihaa, jonka alkuperän ja tuotantotavan tunnet.

Ostamalla Kosken kartanon tuotteita voit olla varma, että ympäristö- ja hyvinvointinäkökulmat on otettu parhaalla mahdollisella tavalla huomioon. Tiedät aina, miten lehmämme elävät, mitä ne syövät ja miten niitä hoidetaan.

Voit myös olla varma, että teemme paljon erilaista ylimääräistä luonnonhoidollista työtä, mikä hyödyttää koko paikallista ekosysteemiä hyönteisistä aina suurriistaan asti ja laajemmassa mittakaavassa vähentää Itämereen valuvia ravinnepäästöjä.

Vastuullisesti ja rakkaudella tuotettu liha on hiukan arvokkaampaa – mutta muista, että sitä ei ole tarkoitus syödä joka päivä. Oman hyvinvointisi kannalta on tärkeää, että syöt lihaa hiukan harvemmin ja panostat silloin laatuun. Kun valitset silloin vielä mahdollisimman vastuullisesti tuotettua lihaa, on se eläinten ja ympäristön hyvinvoinninkin kannalta paras valinta.