Mielestäni maanviljelijä on yksi parhaista ammateista, jos haluaa tehdä työtä ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin puolesta. Maatalous elää luonnosta, ja maataloudella on iso vaikutus ympäristön tilaan. Eläinten ja luonnon hyvinvointi ovat mielestäni laadukkaan ja ravitsevan ruuan tuottamisessa A ja O.

Maanviljelijän työnkuva sisältää nykyään yhä enemmän luonnonsuojelua ja -hoitoa, jonka tarkoituksena on pitää huolta ja siirtää vuosisatoja vanha perintö eteenpäin tuleville sukupolville. Meillä Kosken kartanossa pitkälle tulevaisuuteen kantavaa vastuullisuustyötä tehdään esimerkiksi luomutuotannon, luonnonlaidunten sekä luonnon- ja riistanhoitotyön kautta.

Itselleni erityisesti metsäluonto on pienestä asti ollut tärkeä osa elämääni, ja kouluttauduinkin riistabiologiksi. Myös biologivaimolleni Helenalle luonnon monimuotoisuus ja eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntä. Olemme iloisia siitä, että saamme työskennellä meille tärkeiden asioiden parissa joka päivä tilallamme. Haluamme myös edistää näitä asioita oman tilamme ulkopuolella, ja siksi toimimme aktiivisesti erilaisissa ympäristöhankkeissa, työryhmissä ja säätiöissä.

Toivon, että voimme osaltamme tehdä myös sinulle vastuullisten valintojen tekemisen helpommaksi. Siksi kehitämme koko ajan Kosken kartanon tuotteita ja toimintaa eteenpäin vastuullisuus mielessämme.