Café & Shop

Maalaiskahvila ja lihakauppa ihanassa miljöössä

Idyllinen maalaiskahvila vanhassa kivitallissa on auki kesäisin. Kahvilasta voit ostaa tilan tuotteita mukaan tai nauttia luomukahvista ja tilalla leivotuista herkuista paikanpäällä. Pihapiirissä asiakkaat voivat tutustua eläimiin ja tilan historiaan.

Kesäkahvila aukeaa jälleen kesä 2024

Lihakauppa jossa tuottaja palvelee

Lihakaupasta voit ostaa yksittäisiä paloja. Soita 050-3593830 tai laita viesti! 

Mitä voi tehdä kun tulet Kosken kartanolle

Kahvilassamme on reilusti tunnelmallista oleskelutilaa niin sisällä kuin pihallakin. Voit viettää leppoisia hetkiä kahvikupin ja leivonnaisen äärellä, lueskellen lehtiä tai vain seuraten maatilan tapahtumia.

Lapsille kahvilassa on pieni lastennurkka ja löytyy pelivälineitä ulkoleikkiä varten.

Pihapiirissä näet tilan lampaat, aasit ja tietysti hereford lehmät. Kosken kartanon pihapiirissä löytyy myös historiallisia rakennuksia ruukkiajalta. 

Kahvilasta voit lainata:

  • Pelivälineitä (mölkyn, petanquen, frisbee, jalkapallo)
  • Piknik-korin joka sisältää viltin ja eväspaketin.

Suunnittele päiväretki Kosken kartanoon. Monet lähiseudun nähtävyyksistä on 30min ajomatkan päästä.

NÄIN LÖYDÄT MEIDÄT

Kosken kartano sijaitsee Salon ja Raaseporin rajalla. Löydät meidät Kosken asemalta, noin 30 min ajomatka Salosta etelään.

Matkaa Kosken kartanoon on Helsingistä noin 1,5 tuntia ja Turusta tunti. 

Löydä meidät Google kartalla

Lihakauppa jossa tuottaja palvelee

Myymälämme on auki kun kesäkahvila on auki. Muina aikoina olemme avoinna sopimuksen mukaan. Palvelemme mielelläämme, soita rohkeasti (050-3593830), niin sovitaan treffit Lihakaupassa. Lihaa löytyy aina!

LIHAVALIKOIMA

Maatilan pihapiirissä on myymälä, jossa tuottajat itse palvelevat teitä. Meiltä saat myös parhaat illallisvinkit ja reseptit.

Valikoima on laaja, mutta koska tiettyjä lihapaloja tulee vain pari kiloa per ruho, suosituimmat lihapalat voivat  hetkellisesti olla loppu.

Lihaketju maatilalta lihatiskiin kestää noin 3 viikkoa ja lihan menekkiä on vaikea arvioida. Tuoretta lihaa saadaan joka toinen viikko. Seuraa meitä facebookista.

Lihavalikoima:

  • Naudanjauheliha, burger- tai paistijauhelihaa
  • Fileet, paistit, flanksteak, Ossobuco
  • Häntä, kieli, posket, munuaiset, maksa
  • Ydinluu palat tai iso luu koirille
  • Meetvurstia ja erilaisia luomu makkaroita
  • Karitsanlihaa

KOSKEN KARTANON NAUDANLIHA ON LUOMUA

Kosken kartano tarjoaa sinulle laadukasta luomulihaa ja maaseutuelämyksiä. Uudenmaan ja Varsinais-Suomen rajalla Salossa sijaitseva Kosken kartano panostaa kaikessa toiminnassaan vastuullisuuden kehittämiseen. Kiskonjoen vihreässä laaksossa tehdään monipuolista työtä niin eläinten, maan, metsän kuin vesistöjenkin hyvinvoinnin puolesta. Valinnallasi on väliä.

TILAA UUTISKIRJEEMME

*Täyttämällä tämän yhteydenottolomakkeen jaat henkilö-kohtaisia yhteystietojasi Kosken kartanon kanssa. Tietojasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Jos haluat tietosi poistettavan sähköpostijärjestelmä-stämme, ole hyvä ja ota yhteyttä tilaus(a)koskis.fi.

YHTEYSTIEDOT

Email: koskis@koskis.fi

KOSKIPOLKU 28, 25560 KOSKI AS

Helena von Limburg Stirum
Puh. +358 (0)50 3593 830
Email: helena@koskis.fi
Fredrik von Limburg Stirum
Puh. +358 (0)40 5401 506
Email: fredrik@koskis.fi